Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Blog / 2013 / 08 / Voor wanneer een “Clean My Street” toepassing? - Robert Herzeele

Voor wanneer een “Clean My Street” toepassing? - Robert Herzeele

Fix My Street is een mooi succes. Zo zie je maar : als een aantal overheidsinstellingen op een constructieve manier willen samenwerken, kan men tot mooie eigentijdse realisaties komen.
Illustration de l'actualité - cliquer pour agrandir

Netheid in Brussel

 

Fix My Street is een mooi succes. Zo zie je maar : als een aantal overheidsinstellingen op een constructieve manier willen samenwerken, kan men tot mooie eigentijdse realisaties komen. Voor wanneer een “Clean My Street” toepassing? Als er dan toch een aspect van ons overigens leuk Brussels Gewest wat meer aandacht verdient, is het misschien wel de algemene properheid van onze straten.

Dat blijft toch op sommige plaatsen en op sommige momenten een waar probleem. Het Fix My Street platform zou hier mooi kunnen worden ingeschakeld. Met een aantal aanpassingen aan de toepassing en de goeie wil en de commitment van alle actoren die instaan voor deze problematiek in het Gewest, zou vrij snel resultaat kunnen worden geboekt. Voorwaarde natuurlijk is de snelheid van interventie van de schoonmaakploegen. Indien men aan de burgers vraagt om te participeren en problemen te melden via de toepassing, moet er ook vrij snel worden ingegrepen, misschien nog sneller indien het gaat om zwerfvuil of overvolle en uitpuilende vuilnisbakken. Dat vereist een goede en efficiënte organisatie in de back-office, maar is zeker niet onmogelijk.

Ik ben een inwoner van dit Gewest en fier op mijn stad. En zoals ik altijd zeg : alles kan beter …

Opmerking toevoegen

U kunt commentaar toevoegen door onderstaand formulier in te vullen. Platte tekst formaat. Commentaren zijn gemodereerd.

Question: What is 10 + 4 ?
Your answer: